Українська співачка Наталія Могилевська, яка нещодавно повернулася до України, провела концерт для воїнів ЗСУ.

Про це стало відомо через її нову публікацію в Instagram. Там вона, на першому кадрі, опинилася в центрі уваги навколо військовослужбовців. Згодом усі вони опинилися на траві. Могилевська перед усіма, з усмішкою на обличчі та з мікрофоном у руці.

Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Під фото співачка написала: "Сильні! Єдині! Непереможні!".

Бійці з радістю зустріли Наталю, зробили з нею багато фото та подарували квіти.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Не просто фото, це історія!", "Наталя, ти просто сонячна серед наших захисників", "Зараз у мене полетять каміння, але не можливо стриматися... Усю війну в тому самому платті. Воно хоч стирається?", - пишуть користувачі у коментарях.

Кілька днів тому Наталія Могилевська повернулася із Запоріжжя. Вона поділилася своїми емоціями щодо ситуації із зерновими полями. Наталя зазначає, що це навмисна дія армії Російської Федерації. Співачка розповіла, що лише за останні кілька днів сталося спалах понад 20 гектарів пшениці внаслідок ворожих обстрілів.

Нагадаємо, Наталія Могилевська показала Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного в юності: "Залізний генерал"

Як повідомляв "Знай.uа", Наталія Могилевська торкнулася кадрів із захисниками ЗСУ, показавши кому потрібні її пісні: "Треба робити"

Знай.uа писав, Наталія Могилевська зізналася, чого не вистачає їй на сцені: "Я вже починаю потихеньку писати"