Зірка шоу Джорді Шор Вікі Паттісон викликала фоловерів, які намагалися зганьбити її під час поїздки на Вімблдон.

Відповідним постом Вікі Паттісон поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Колишня зірка Джорді Шор насолоджувалась тенісом зі своєю мамою на півдні, але зіткнулася з гнівом Інтернету, коли після повернення до Ньюкасла її зачепив підписник.

34-річна дівчина поділилася усміхненими фотографіями її та нареченого Ерджана Рамадана, на одному з яких вона потяглася до камери, щоб зробити селфі зі своїм чоловіком.

У цій позі вона витягла шию, що призвело до того, що один шанувальник вказав на далеко не ідеальний кут.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

І хоча Вікі в минулому обзивала тролів, вона відмахнулася від негативної реакції і натомість «назвала і присоромила» людину, яка зробила далеко не приємний коментар.

Скрин листування Вікі Паттісон
Скрин листування Вікі Паттісон

Один із них написав: «Тепер ти виглядаєш старою із цією індичою шиєю».

Поділившись скріншотом знімка, що розглядається, і відповівши в коментарях, вона написала: «Сподіваюся, у всіх були прекрасні вихідні…».

Зірка реаліті-шоу відверто розповіла про своє тіло, перш ніж висміяти власну зовнішність, але останнє слово у соціальних мережах завжди буде за відвертою телезіркою.

Поділившись знімком, на якому вона насолоджується Вімблдоном у вихідні, вона посміялася над власним чолом із зачесаною назад зачіскою.

Ділячись знімком, який вона написала: "Я, мій гігантський лоб і моя мама вирушили на Вімблдон ..."

З'явившись на красивому квітковому фоні у Всеанглійському клубі лаун-тенісу та крокету, вона була одягнена у рожеву сукню у клітку у поєднанні з білими мюлями на підборах та відповідною сумкою.