Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських , яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських у новому посту зізналася, що коли співає на сцені для своїх слухачів, її переповнює справжнє кохання. Це саме почуття вона відчуває, коли бачить спільні зусилля всього українського народу, який робить все для перемоги над жорстокими окупантами з росії.

Скріншот із Instagram, Настя Каменських
Скріншот із Instagram, Настя Каменських

"Пишаюсь, що українці настільки добрі, сильні і віддані, що за будь-яких умов роблять все можливе щоб допомагати і пришвидшувати перемогу", - додала Настя Каменських.

Артистка наголосила, як багато сил знадобиться для відновлення її рідної країни після "русского мира".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Але поки українці не опускають руки, зірка впевнена, все обов'язково вийде. Більше того, вона переконалася у цьому на своєму недавньому концерті у Тель-Авіві, де панувала атмосфера повного єднання та підтримки.

"І вже зовсім скоро зустрінемось на наступних благодійних подіях з моєю участю", - пообіцяла співачка.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських знайшла спосіб, як подарувати українцям тепло, не торкаючись їх: "Місце, де наші душі знаходять одне одного"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських поділилася болем всього того, що випало на їхню дитячу долю: "Вони вже втратили найдорожче"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських з ALEKSEEV та TVORCHI розповіла, що принесла для неї росія - про Потапа жодного слова: "Та країна забула..."