Популярність до Анни Суліми прийшла після участі у проектах "Супер Топ-модель по-українськи" та "Екси". Зараз дівчина активно розвиває свій акаунт у Instagram, іноді згадуючи про модельну кар'єру. За її життям стежить понад 270 тисяч людей.

На цей раз Анна Суліма поділилася хорошими новинами з шанувальниками. Дівчина вирішила кардинально змінити своє життя та переїхати до Лос-Анджелеса. Вона зізналася, це була її давня мрія, яка нарешті здійснилася.

Скріншот із Instagram, Анна Сулима
Скріншот із Instagram, Анна Сулима

"У мене досі шок, мені не віриться, мені здається, що я уві сні 😍 LA це просто мій рай на землі)" - поділилася емоціями Суліма.

Дівчина оцінила красу природи, пам'ятки міста, людей та навіть місцеву їжу. Їй подобається абсолютно все.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Суліма зізналася, що раптом психанула, зібрала валізу і полетіла назустріч мрії. Хоч Анна не знає, що на неї чекає і як складеться подальша доля, але вона у нестямі від щастя.

"Я не знаю що мене чекає в LA, але знаю, що у мене все вийде, вже виходить", - написала модель.

Ранее мы писали о том, что Анна Суліма з "ТМПУ" ризикуючи життям рятувала сестру на початку війни: "Вони стріляють в мене, в сестру, в собак"

Як повідомляв Знай.ua, Ліза Доронько з ТМПУ виправдала життя в росії паспортом України: "Вони називають мене босом"

Також портал Знай.ua писав, що підопічна Плакідюк та Костромічової Анна Суліма розповіла, як врятувалася з Ірпеня та Сум: "Будинок - решето, прямі влучення"