Українська співачка Злата Огнєвіч, яка також була другою "Холостячкою" показала цікаві кадри зі студії звукозапису.

Злата посилено веде свій акаунт у Instagram, де на знаменитість підписано близько 500 тисяч шанувальників. Саме для своїх підписників та шанувальників Злата намагається урізноманітнити дописи, зробити цікаві фото та відео.

Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram
Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram

Цього разу Злата відкрила невеличкі секрети та у сторіс показала, як проходить репетиція на студії звукозапису. Злату оточили музиканти-чоловіки, серед яких дівчина ніби квітка розквітла. Вона показала, що як справжня команда музикант Олександр як і вона прийшли в чорному. У цьому співачка побачила єдність та знаки.

Ми прийшли в чорному не змовляючись. К-Команда. Злата Огнєвіч.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram
Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram

Також вона заспівала декілька треків, які вже чули українці. Та пообіцяла, що будуть ще нові, написані цього року пісні у новому альбомі. Раніше Злата зазначала, що над її проєктом працюють дуже талановиті люди. І пообіцяла зовсім нові та цікаві рішення. НЕ так давно дівчина повернулася в Україну, та стала подорожувати з концертами для підтримки воїнам ЗСУ.

Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram
Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Злата Огнєвіч обурилася через умови утримання полонених бійців з "Азовсталі".

Як повідомляв "Знай.ua" Злата Огнєвіч з "Холостячки" зізналась, що поїхала назустріч невідомості, повернулася в Україну і з того часу гастролює країною.

Також "Знай.ua" інформував, що Злата Огнєвіч пишається батьком, який рятує поранених бійців і не соромиться своєї любові до Батьківщини.