Віктор Павлік після повернення дружини з маленьким сином до дому, намагається більше часу проводити з малюком

Відео теплої зустрічі співак показав на своїй сторінці instagram.

Віктор Павлік з родиною. Фото: скриншот Instagram
Віктор Павлік з родиною. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, Віктор Павлік не так давно забрав дружину на сина з-за кордону. Зараз вони в Україні. А співак гастролює з благодійними концертами. Нещодавно він виступив для військових, де саме відбувся концерт, співак не уточнив, лише показав декілька кадрів події.

Він оприлюднив відео, як повернувся до дому, а на вулиці гуляв його син михайлик. Він ніжно взяв малюка на руки, Михайлик був дуже радий побачити тата. Павлік заговорив о Михайлика. У своєму лексиконі він використовував українські та російські слова т. зв. "суржик". Це обурило частину прихильників. В коментарях вони написали:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"А чого здраствуй???"

"Що за .....???? Якого дідька дитину привчаєте до рос.мови???? Як з ваших вуст вона може взагалі звучати? То ви москаль?????? А такий зразковий чоловік українського роду здавався!!!! Тьху....."

Також шанувальники не обминули увагою тата й малка та зауважили:

"Солодка дитина!!!!)"

"Как он вас любит, всегда так улыбается вам! Понимает, что папа - самый родной человек как и мама!🙌😍❤️"

Нагадаємо, Віктор Павлік попався з сином наодинці, поки Катя Репяхова натякає на розлучення та вагітність.

До слова, вагітна чи розлучається: дружина Віктора Павліка Катя Репяхова ввела у ступор шанувальників.

Раніше ми писали, що Віктор Павлік показав, як любляче заціловує сина Михайла після розлуки: а от Репяхову тільки "сухо" цмокнув у губи.