Відома "холостячка" та популярна співачка Злата Огнєвіч задовольнила цікавість шанувальників у сторіс соціальної мережі, аже у неї ціла армія підписників

Злата Огнєвіч, фото з Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

Співачка почала з того, що розповіла по те, що шанувальники її попросили розповісти про "темний" бік її професії. Злата сказала, що шокувати шанувальників не буде, проте із задоволенням розповість цікаві факти.

Виявляється, маленька Злата ходила вчитися грати на гітарі. Її викладачем був чоловік й одного разу вона побачила його п'яним на лавочці й перестала ходити на його уроки.

Також Злата зауважила, що в Україні багато талановитих співачок, проте їх оцінюють за їх довгими голосними нотами, а не ха музикою. А це, на її думку - головний критерій. Златі подобається Джамала, KOLA, The Hardkiss.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Також підписники поцікавились, що відчуває співачка, коли до неї у двері ломляться фанати. Вона відповідає:

" Це моторошно" Особливо розуміння того, що нас відділяють лише двері й все...Хто зна, яка там у нього зброя і що в голові"

На питання, чи вірить співачка у магію, вона відповіла, що до мольфарок та ворожок вона не ходить, проте користується послугами нумеролога Юлії.

Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram
Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram

Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram
Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram

Нагадаємо, Злата Огнєвіч з "Холостячки" зізналась, що поїхала назустріч невідомості: "Але з вірою в найкраще".

До слова, Злата Огнєвіч обурилася через умови утримання полонених бійців з "Азовсталі": "Якась х*ета, так не повинно бути".

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч пишається батьком, який рятує поранених бійців і не соромиться своєї любові до Батьківщини: "Це не гріх"