Дружина співака Віктора Павліка та відома блогерка показала, як її чоловік привітав з днем народження та помилився з віком дружини

Про подію вона розповіла у сторіс соціальної мережі instagram.

Катя Репяхова, фото з Instagram
Катя Репяхова, фото з Instagram

Катерина відома блогерка, вона із задоволенням спілкується з підписниками, розповідає подробиці особистого та творчого життя. За життям її зіркової сім'ї стежать 159 тисяч підписників.

Як відомо, разом із сином Михайликом Катерина через повномасштабне вторгнення виїжджала до сестри в Ізраїль, а не так давно повернулася. Зараз вона разом з чоловіком в Трускавці. А 13 червня у Катерини був день народження. І з цієї нагоди вона показала, як привітав її чоловік.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Віктор приїхав на автівці до будинку, та відкрив багажник автівки. З нього він дістав спочатку букет квітів, а потім кошик з квітами та промовив:

"Поздравляю тебе з днем народження. Бажаю щастя, здоров'я і успіхів в коханні, щоб ти в своїх 27 і один місяць була здорова і щаслива"

До цього відео Катерина зробила таку приписку:

"Мені 28 правда"

Віктор Павлік, скриншот: Instagram Stories
Віктор Павлік, скриншот: Instagram Stories

Віктор Павлік, скриншот: Instagram Stories
Віктор Павлік, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка після пошуку адвоката для розлучення гірко заплакала на камеру: "Не можу передати, наскільки ця людина...".

До слова, Віктор Павлік попався з сином наодинці, поки Катя Репяхова натякає на розлучення та вагітність.

Раніше ми писали, що вагітна чи розлучається: дружина Віктора Павліка Катя Репяхова ввела у ступор шанувальників.