Відома українська хореографка та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздєва показала, як готує доньку до дорослого життя. Кадрами вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздєва намагається бути постійно на зв'язку з шанувальниками і регулярно показує, що відбувається в її житті, а також ділиться думками та переживаннями. Цього разу зірка показала, як бавиться час із дочкою.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Так, Ілона Гвоздєва вирушила з дочкою до салону краси, де вона випробувала на собі одну з процедур, ковтнувши трохи дорослого життя. Хореограф зауважила, що хотіла почекати з цим, але ситуація в країні така, що щодня треба проводити як останній.

Ілона Гвоздєва. Фото: скрін instagram stories
Ілона Гвоздєва. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Вперше у житті Рії зробили манікюр у салоні краси, як дорослої! Обіцяла їй, що коли підросте, обов'язково мама візьме із собою. Після початку війни наше життя змінилося і тепер щодня - це шанс прожити його як останній, тому вирішили здійснити мрію доньки і нічого не чекати", – поділилася хореограф.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Астаф'єва вразила українців глибоким та чуттєвим голосом: "Це щось неймовірне".

Також наш портал інформував, легенда "Танців зі зірками" Ілона Гвоздєва "виписала" українцям заборон: "Шановні, не забуваємо".

Крім того, ми повідомляли, Марина Боржемська розповіла, як дочка від колишнього Узєлкова познайомила її з потенційним обранцем: "Хочу придивитися".