Саша Бо (Пустовіт), одна з успішних українських блогерок, якій вдалося заробити на соціальній мережі та відкрити власний бізнес. Вона активно розвиває свій блог, який присвячений жіночій тематиці: діти, сім'я, краса, здоров'я. За її життям стежить 1, 8 млн підписників

Саша Бо, фото з Instagram
Саша Бо, фото з Instagram

Під час війни Саша вирішила проаналізувати своє життя та розповіла, що в ній змінилося за останні 5 років. Відповідну публікацію вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Блогерка каже, що за останні роки вона змінилася у всьому. Починаючи з самої себе та до її стосунків. Крім того, вона каже, що в неї змінилась зовнішність та цінності.

"Не можу сказати точно, що я на 100% знайшла себе. Бо хочу відкривати ще різні бізнеси і пробувати себе і в інших сферах діяльності. З кожним місяцем я подобаюсь собі більше, тому хочеться рости і розвиватись далі", - пише вона.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Всі ці трансформації відбулися з нею завдяки тому, що вона знаходиться в постійному русі, каже Саша. Крім того, вона вважає, що чим більше вона працює, тим більше в неї з'являється енергії, вона не може собі дозволити валятись на дивані та дивитись серіали. Блогерка навіть задала собі питання:

"Може я підприємницький вампір?"

Також вона зауважила, чим більше вона робить, тим їй важче зупинитися, від такого руху вона отримує задоволення. Також вона порадила підписникам працювати, на її думку, це рятує від депресивних станів, на них просто не буде часу.

Нагадаємо, Саша Бо згадала про мрію, яку так і не встигла здійснити до війни: "Підсвідомий тиск обставин на голову".

До слова, після скандального розлучення блогерка Саша Бо знову виходить заміж: "Об'єднало кохання".

Раніше ми писали, що українці засудили Сашу Бо за величезні зуби і надуті губи: "Була такою милою".