Відомий український телеведучий та ресторатор Даніель Салем зворушив шанувальників словами про наболіле. Неймовірним віршем він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даніель Салем із перших днів повномасштабного вторгнення Росії стоїть на захисті української держави. Окрім служби він встигає відвідати інших бійців, а також активно займається волонтерством та не забуває виходити на зв'язок із шанувальниками.

Дaніель Салем. Фото: скриншот Instagram
Дaніель Салем. Фото: скриншот Instagram

Так, цього разу телеведучий зворушив українців до глибини душі словами про наболіле, поділившись гарним віршем та знімком, на якому позує сидячи з автоматом у руках.

"Країна сліз, країна мрій
Не вмерла ще і я живий
І є надія на тепло
І світло
Країна снів, країна слів
Тебе люблю я і любив
Чи ти так само і мене
Любила...", - написав Даніель Салем.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники захопилися новою публікацією Даніеля та подякували йому за все, що він робить заради України.

"Тримайтеся і дякую за все, що ви робите для нашої країни! Бог нехай вам допомагає і дає сил і сил", "Щоразу в саме серце", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Коля Серга та Даніель Салем озброїлися до зубів і вирушили на небезпечне завдання: "Культурний десант".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва сяє від задоволення та поділилася радісною новиною: "Я знайшла свого переможця!"

Крім того, ми писали, Наталя Могилевська з букетом квітів у тунелі метро торкнулася фанатів: "Тримаємося разом".