Міріам Маргуліс, відома своїми обурливими коментарями та зізнаннями, каже, що «досі не пробачила» Арнольда Шварценеггера.

Даний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Актриса раніше знімалася разом із колишнім бодібілдером у фільмі жахів 1999 року «Кінець днів», у якому він зіграв колишнього поліцейського, який став експертом з безпеки.

Під час фільму його персонаж намагався зупинити Сатану (Габріель Бірн), перш ніж створив Антихриста.

Тим часом, Міріам, відома за роллю професора Спраут у фільмах про Гаррі Поттера, зіграла невелику роль одного з антагоністів, які допомагають сатані.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Міріам Маргуліс у ролі професора Спраут у "Гаррі Поттері"
Міріам Маргуліс у ролі професора Спраут у "Гаррі Поттері"

У якийсь момент парі довелося знімати сцену, де їхні персонажі зустрічаються віч-на-віч, що, мабуть, закінчилося тим, що 74-річний Арнольд пукнув на 81-річну Міріам.

Виступаючи в підкасті «У мене є новини для вас», вона заявила: «Насправді він був досить грубим. Він пукнув мені в обличчя. Він зробив це навмисно, прямо мені в обличчя. Я грала сестру Сатани, а він убивав мене, тому він поставив мене у становище, коли я не могла втекти і лежала на підлозі. А він просто пукнув».

Акторка додала: «Цього не було на плівці, це було в одній із пауз, але я йому цього не пробачила»

Розмова почалася після того, як ведучий подкасту Ендрю Баклоу запитав, чи є знаменитості, з якими їй не подобається працювати.

Міріам Маргуліс: кадр з фільму
Міріам Маргуліс: кадр з фільму

Міріам, здавалося, забула ім'я Арні, перш ніж додати: «Він занадто самовпевнений, і мені наплювати. Він республіканець, мені не подобається».

Актриса також добре відома своїми обурливими телевізійними моментами, у тому числі грубими сексуальними зізнаннями та лайками у прямому ефірі.

Нагадаємо, що у мережі показали двійника Арнольда Шварценеггера.