Зірка "Жіночого кварталу" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару вирішила нагадати шанувальникам про себе, захопивши яскравим фото, яке вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Сопонару намагається постійно бути на зв'язку з шанувальниками та тримати їх у курсі подій у її житті. Зірка регулярно радує новими фото, показуючи моменти як з особистого життя, так і з робочих буднів. На цей раз знаменитість вирішила просто нагадати про себе і зробила це звичайним селфі.

Ірина Сопонар. Фото: скрін youtube
Ірина Сопонар. Фото: скрін youtube

Так, на фото Ірина Сопонару позує у якомусь закладі у білому вбранні. Ракурс обраний, що ще трохи і зона декольте постала у всій красі.

"Ось вам, щоб ви не забували, як я виглядаю", - підписала фото Ірина Сопонару.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Шанувальники залишилися в захваті від нового фото та захопилися красою актриси.

"Красуня Ірина, а Вам не потрібне чудовисько симпатичне?", "Дівчинка ти така сором'язлива", "Богиня", - написали в коментарях користувачі мережі.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" зворушила до сліз зустріччю воїна ЗСУ з рідною людиною: "Кожне таке відео..."

Також наш портал інформував, Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" похвалилася перед дзеркалом у спальні з харизматичним блогером: "Більше таких не зустрінеш".

Крім того, наш портал інформував, Світлана Тарабарова поринула у безтурботне дитинство зі своїми малюками та вдосталь насміялася: "Завжди на одній хвилі".