Катерина не тільки акторка, спортсменка, а вона ще й блогерка. Зірка активно спілкується з шанувальниками в соціальній мережі instagram. Вона ділиться з ними подробицями особистого та творчого життя, новин від неї чекають майже 68 тисяч підписників

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Як відомо, всім українцям зараз непросто в ці непрості часи. Катерина знайшла для себе вихід, ліки проти стресу - це спорт. Вона активно взялася за своє тіло та прокачує м'язи на заняттях ""Гарячих булочок".

А нещодавно вона вирішила згадати минуле, мирне життя. Вона опублікувала низку світлин, на яких вона у купальнику, пригадала кадри, як вона на височенних підборах танцювала біля пілону та намагалася сісти на шпагат. Пригадала участь у шоу разом з Лесею Нікітюк та Наталіє Могилевською. Не обійшлось і без спогадів про "Жіночій квартал", день народження та Новий рік.

Проте на таку несподівану новину, мабуть, Катя не розраховувала, коли публікувала фото. Виявилось, що один з її підписників, який зараз служить у ЗСУ розповів, що Нікітіна дуже мотивує солдат. І після перемоги вони обов'язково прийдуть до неї на концерт.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Екатерина эти фото очень мотивируют моих солдат, когда я им говорю что лично знаю Вас и после победы пойдём к Вам на концерт и Вы лично каждому пожмёте руку . Девчонки цветите и благоухайте , а мы будем Вас защищать" - написав шанувальник.

Коментар, скриншот: Instagram
Коментар, скриншот: Instagram

Нагадаємо, Макс Барських змусив плакати зірку "Жіночого кварталу" Катю Нікітіну: "Неможливо стриматися".

До слова, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" обтягнула свій "горішок" та спантеличила заявою: "Приїду до дому, змушу працювати".

До слова, Настя Оруджова, Саша Машлятіна та Аліна Блажкевич із "Жіночого кварталу" зачарували красою у стильних образах: "Щоб не забували"