Акторка Ксенія Мішина стала гостею Григорія Решетника у проєкті "Як ти?". Там дівчина розповіла про те, які в неї стосунки з Еллертом, де її застала війна і як вона познайомила сина Платона з його справжнім батьком.

Наприкінці розмови Григорій Решетник вирішив не втрачати моменту і, оскільки серце Мішиної зараз вільне, дізнався у неї чи готова вона стати героїнею нового сезону шоу "Холостячка" знову.

Героїня "Холостячки" Ксенія Мішина, фото: СТБ
Героїня "Холостячки" Ксенія Мішина, фото: СТБ

"Я думаю, що такого вже не буде. Але колись керівниця проєкту Ганна Каліна сказала, що це буде найкращий проєкт у моєму житті і я його згадуватиму. Я його постійно згадую. Це найпрекрасніші почуття, спогади такі. Це було щось і я повторила б... Коли ти живеш такою жінкою... І я думаю, що Саша Еллерт теж повторив би",- розмріялася Мішина.

На це Григорій Решетник відповів, що тоді фінал буде очевидним, адже вперше Ксенія обрала Олександра.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

На завершення програми був "Бліц", де Решетник запитав, що зробить Мішина одразу після перемоги України у війні з росією.

Знаменитості домовились, що тоді Ксенія прийде на шоу "Холостячка" і посміялися, але на прощання Григорій побажав їй, щоб її серце на той момент вже не було вільним.

Нагадаємо, що холостячка Ксенія Мішина ледь не загинула 24 лютого - опинилася в аеропорту о 4 ранку.

Раніше ми повідомляли, що Ксенія Мішина зізналася, що разом з Олександром Еллертом жила в Буковелі: "Усі проблеми відійшли".