Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Останнім часом шанувальники стурбовані станом здоров'я Анни Трінчер, та й вона сама помічає деякі зміни. Наприклад, у дівчини тягне низ живота, простежується затримка циклу, а ще її нудить уже кілька днів.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Всі симптоми говорять про те, що Трінчер, мабуть, вагітна. На це їй встигли вказати численні фанати. Дівчина турбується, адже вона хотіла завести повноцінну сім'ю лише за 10 років.

Популярні новини зараз
Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Наречений Анни всіляко жартує з коханої і не сприймає всерйоз її можливу вагітність. А дівчина у відповідь просить у нього дорогу сумку, бо терпить усе це.

Нещодавно Трінчер навіть ходила в аптеку за тестом, і зізналася, що їй було ніяково, наче вона школярка.

"Відчула себе підлітком, який вперше купує презервативи", - написала блогерка.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер розповіла, як її відпочинок із бойфрендом мало не завершився "мордобоєм"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер після того, як набрала зайву вагу, показала улюблену штуку: "Так кайфово розслаблює"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Трінчер задовольнила Михайла Поплавського неймовірними вміннями, той не дотримав похвали: "Талант від молока матері"