Акторка популярного серіалу "Школа" Анна Трінчер активно розвиває свій блог в мережі Instagram. На ньому вона щодня публікує подробиці особистого та творчого життя. За її фото та відео стежать 1,8 млн підписників

Анна Трінчер. Фото: скрин відео
Анна Трінчер. Фото: скрин відео

Як відомо, вже досить довго Анна переймалася своєю фігурою, за якою вона останнім часом так стежить. І навіть зізналася шанувальникам, що нарешті змогла себе полюбити. Проте, останнім часом її стала накоїти зайва вага.

Спочатку з'ясувалося, що зайва вага пов'язана із здоров'ям, та Анні потрібно пролікуватися. Проте не так давно вона розповіла про симптоми вагітності, які почала відчувати: затримка та біль внизу живота. Бойфренд Олександр Волошин порадив їй купити тест на вагітність та все перевірити. Проте співачка довго не наважувалась, але невдовзі все-таки вирішила перевіритись.

Ввечері вона все-таки зробила тест. Відео всіх подій Анна опублікувала у сторіс. Проте на такий результат вона не розраховувала. Волошин своєю чергою рознервував, бо теж не зміг зрозуміти його результату.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Ну скажи, ну? Ну бл*ть, да чи не?!, - нервово вигукнув Олександр.

Проте й Анна не знала що й сказати. за його результати так і не стало відомо, чи вагітна співачка, чи ні. Можливо попався бракований тест, тому пізніше Анна сказала, що доведеться зробити ще один тест на вагітність.

Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories
Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories

Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories
Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Анна Трінчер поскаржилась на проблеми зі здоров'ям: "Починаю лікування зі своїм ендокринологом".

До слова, Анна Трінчер задовольнила Михайла Поплавського неймовірними вміннями, той не стримав похвали: "Талант від молока матері".

Раніше ми писали, що Анна Трінчер поділилися з шанувальниками не дуже доброю звісткою, вона так цього чекала: "І саме в той день"