Українська модель та співачка Даша Астаф'єва з перших днів війни кинулася допомагати волонтерам, які готували їжу для військових. Спочатку красуня просто чистила картоплю.

Дівчина стала гостею у "Зоопатруля", де розповіла про те, як змінилося її життя після повномасштабного вторгнення росіян на чолі з путіним на територію суверенної України.

Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram

У день повномасштабного військового вторгнення всі думки Астаф'євої були про її рідних.

"Я постійно зі всіма зідзвонювалася, питала, що потрібно робити, чи потрібно їхати. У нас у гостях була старенька бабуся, яка погано пересувається... Переживала, як бути з собаками... Вони в мене не люблять шлеї, але 1,5 місяці ми спали із шлеями..."

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На жаль, збіглося так, що на початку війни Даша захворіла на коронавірус, а в укритті, де вона знаходилася, було дуже холодно.

"Завдяки моїм собакам, які спали зі мною під однією ковдрою і гріли мене, я скоріше одужала. І мені було не так страшно, тому що я завжди турбувалася про них... Я 1,5 місяця закривала Чічіко вуха... " - згадує дівчина.

Дурнєв та Астаф'єва, скріншот з відео
Дурнєв та Астаф'єва, скріншот з відео

Через якийсь час, коли Даша змогла виходити з підвалу і погуляти з собаками хоч кілька хвилин, вона плакала від щастя, згадуючи мирні часи.

Але на здоров'я собак вічні вибухи все-таки вплинули – пухнастики зараз завжди на заспокійливих, бо бояться навіть грому та дощу.

"Це і є причиною того, що я зараз не можу відпочити або кудись поїхати: я постійно переживаю, як вони будуть, де їх залишати", - ділиться співачка.

Даша також розповіла, що після волонтерства на кухні їй прийшла ідея створити дещо, що теж буде пов'язане із їжею.

"Я зрозуміла, що їжа в моїх руках може конкурувати з оголеними фото" , - посміхається Астаф'єва.

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва знайшла друге життя, але не за прикладом російських солдатів.

Раніше ми повідомляли, що Даша Астаф'єва змушена терміново "переїхати" через зрадницю Тодоренко.