Минуло вже 9 днів, з того трагічного дня, коли померла відома українська телеведуча та акторка Руслана Писанка. Знаменитість пішла з життя 19 липня 2022 року.

27 липня її чоловік Ігор Ісаков звернувся до всіх, хто знав та любив Руслану Писанку з проханням. Він просить пом'янути його дружину, а також сходити у церкву і поставити свічку за упокій. Відповідний допис з'явився на його особистій сторінці в соцмережі Фейсбук.

"Доброго раночку друзі. Сьогодні вже 9 днів як пішла від нас наша Руся((( тож, помяніть будь ласка Русю. Якщо є можливість сходити в церкву поставити свічку, було б взагалі добре. Царство небесне. Дякую безкінечно. Ваш Ігор.", - написав він. Ігор Ісаков

Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото з Фейсбуку
Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото з Фейсбуку

Раніше Ігор Ісаков розповів, що навіть утакий складний час йому довелося зіткнутися з бюрократією, через що дата прощання з Русланою Писанкою досі невідома.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Що скажеш.. виявляється бюрократична машина в нас ще не сама повільна((( не змогли сьогодні сьогодні дізнатися дату прощання.. єдине що знаю, це на наступній неділі.. Кайзерлаутерн Німеччина. Точніше будемо знати незабаром... Й ще. На нашу мрію отримали вже біля 120 000 . Так й пройшов ще один день на чужині ((( хоча навряд чи Німеччина зараз чужа для тисяч наших співвітчизників)", - написав він. Ігор Ісаков

Нагадаємо, Костянтин Грубич показав особливі відео з Русланою Писанкою: саме такою вона була насправді

Як повідомляв "Знай.ua", Руслана Писанка нагадала про себе після смерті: "Не прощайтеся, чекайте на нову зустріч"

Також "Знай.ua" писав, Померла Руслана Писанка: акторці і телеведучій було лише 56