Відома українська артистка та травести-діва Монро запам'яталася шанувальникам завдяки своїм епатажним образам, прямолінійності та неймовірній харизмі. У Instagram за її творчим та особистим життям стежить понад 80 тисяч людей.

Монро вирішила несподівано вирватися до Одеси з Києва, щоб трохи відпочити та надихнутися краєвидами Чорного моря. Артистка взяла з собою в невелику подорож і шанувальників, розповідаючи їм про все, що відбувається у курортному місті.

Монро, facebook.com/monroe.diva
Монро, facebook.com/monroe.diva

Як повідомила травести-діва, їй дуже дико було спостерігати за практично порожньою Одесою, яка зазвичай наповнена туристами в розпал сезону. Переважно на вулицях міста можна зустріти молодь. Понад те, мало відкритих ресторанів.

А ще вона зауважила, що майже на кожній будівлі вивішені українські прапори.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Якби не спека, подумала, що зараз осінь. Хоча й у листопаді людей було більше", - додала монро.

Скріншот з Insta Stories, Монро
Скріншот з Insta Stories, Монро

Як відомо, Одесу неодноразово обстрілювали російські окупанти і перебувати там все ж таки небезпечно, але Монро це не зупинило. Блогерка запевняє, що військових у місті багато, і вона почувається у безпеці.

Скріншот з Insta Stories, Монро
Скріншот з Insta Stories, Монро

Раніше ми писали про те, що Євген Клопотенко лютуватиме? Монро змінила традиційний рецепт українського борщу

Як повідомляв Знай.ua, травесті-діва Монро згадала останні хвилини перед тим, як дізналася про трагедію: "Царапнув уламок"

Також портал Знай.ua писав, що Монро припустила, чому путін масово запускає ракети цивільними об'єктами: "Імпотент, мотиляє млявим х**м"