Українська акторка Наталка Денисенко та зірка серіалу "Кріпосна" постійно на зв'язку з шанувальниками. Вона активно спілкується з ними на сторінці в соціальній мережі instagram. Її акаунт нараховує 297 тисяч підписників

Наталка Денисенко, фото Знай.ua
Наталка Денисенко, фото Знай.ua

Як відомо, Денисенко зараз відпочиває в курортному турецькому містечку Анталії. Вона розповіла, що на відпочинку їй спокійніше. Проте, така подія у житті артистки, а тим більше під час війни в Україні, викликала багато запитань із боку шанувальників.

Вони запитали в неї, як вона могла поїхати на відпочинок під час війни. Проте зірка відповіла, що нічого такого в цьому не бачить. По-перше, її чоловік служить у ЗСУ та боронить Україну, а по-друге, вона дбає про здоров'я сина, відпочинок якому просто необхідний.

Наталка розповіла у сторіс, що під час відпочинку відбулась несподівана зустріч з її троюрідною сестрою. Родички заздалегідь не домовлялися, що будуть відпочивати разом в одному місці. Наталка зауважила, що не бачились цілу вічність.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Я дивлюсь і бачу перед собою сестру Юлю з Чернігова, яка 23 роки тому стригла мені каре в саду у бабусі...", - написала акторка.

Наталка зізналась, що така зустріч стала для неї шоком, а її сестра Юля вже дорогою на відпочинок по сторіс здогадалася, що вони будуть разом в одному готелі.

Наталка Денисенко, скриншот: Instagram Stories
Наталка Денисенко, скриншот: Instagram Stories

Наталка Денисенко з сестрою, скриншот: Instagram Stories
Наталка Денисенко з сестрою, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що подружка Мішиної з "Кріпосної" Наталка Денисенко рятувала сина, що задихається, з підвалу.