Тіна Кароль – відома українська виконавиця, яка не часто виходить на зв'язок із шанувальниками у рамках повномасштабної війни проти рашистів.

Наразі Антон Wellboy заявив, що пропонував співачці зняти спільний кліп, проте отримав відмову. Вони побачили з нею в Іспанії, Мадрид. І сталося це вже після історії із зрадою від Юрія Бардаша. Тіна підтримала молодого артиста, але поки що не хоче бути в одному кадрі з ним.

Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram
Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram

Також стало відомо, що його продюсером після Бардаша став саундпродюсер Євген Тріплов. Це тимчасове рішення.

— Ти дивився його (Бардаша) відеозвернення, де він казав, що чекає на "російський світ"?

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

— Я глянув, щоб бути в курсі. Подумав – ох Юрчику, куди ти лізеш?

Wellboy (Антон Вельбой), фото: Знай.ua
Wellboy (Антон Вельбой), фото: Знай.ua

— Я пам'ятаю, як під час відбору на "Євробачення" Тіна Кароль сказала, що ти ще "керований артист" і ти ще не відбувся. У чому твоя сила та у чому твоя слабкість?

Антон Wellboy прямо не відповів на останнє запитання. Він лише сказав, що коли він був у турі Європою, багато хто його підтримав. І інші артисти також дізнавшись про рішення Бардаша стати зрадником.

— Знаєш, кажуть, що ця війна всіх нас постаріла на 15-20 років. Ти відчуваєш щось подібне?

— Мені часто кажуть, що я всередині дід. Кажуть, ну що ти, як дід, – бурчить, крекчеш? Але, насправді, можливо, ми всі подорослішали.

Нагадаємо, Тіна Кароль показала в яких складних умовах їй доводиться працювати: "Таке життя"

Як повідомляв "Знай.uа", експродюсер Wellboy Юрій Бардаш злякався "Грузинського Легіону" і втік у гори: "Великі плани"

Знай.uа писав, Wellboy зганьбив українку на всю країну показавши її голу попу і тільки посміявся: "Співак виявився лайном"