Компанія з виробництва ароматизованих ігристих напоїв Betty Buzz, що належить акторці Блейк Лайвлі, стала новим спонсором жіночої команди футбольного клубу Райана Рейнольдса Wrexham AFC.

Цю новину продемонстрували на порталі «DailyStar»

34-річна жінка заснувала Betty Buzz у 2021 році для виробництва лінійки газованих безалкогольних напоїв. Тепер Блейк Лайвлі офіційно інвестує у команду свого чоловіка.

Її натхнення для нового підприємства прийшло з того факту, що їй здалося дивним, що вона не пила, хоча вона була «дружиною сумнозвісного торговця джином».

Блейк Лайвлі, фото: Associated Press
Блейк Лайвлі, фото: Associated Press

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Тепер актриса піднімає свій бізнес на новий рівень, оскільки було оголошено, що Бетті Базз буде спонсором першої жіночої команди клубу її чоловіка Wrexham AFC.

Блейк вийшла заміж за актора «Вільний хлопець» у 2012 році, і тепер логотип її компанії Betty Buzz буде зображений на лівому рукаві футболки відповідно до угоди, яка діятиме протягом початкового періоду у два сезони.

Логотип Бетті Базз гордо зображений на рукаві форми (Зображення: Wrexham AFC)
Логотип Бетті Базз гордо зображений на рукаві форми (Зображення: Wrexham AFC)

Клуб заявляє, що ця співпраця є першим партнерством виключно для першої жіночої команди Wrexham AFC.

При оголошенні новини Блейк сказала, що рада тепер офіційно зробити свій внесок в успіх клубу свого чоловіка.

Актриса «Прості послуги» зізналася: «Для мене велика честь, що жіноча команда Wrexham AFC представляє Бетті Базз».

Райан Рейнольдс
Райан Рейнольдс

Блейк додала: «Вони підтримують усе, чого ми прагнемо; сила, радість, стійкість, благодать та об'єднання людей у ​​святкуванні».

Нагадаємо, що Блейк Лайвлі затьмарила топових моделей своїм скромним чином.