Українська співачка та народна улюблениця Софія Ротару від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну залишається більше у тіні.

Найгучнішою подією було те, що її син та онук намагалися незаконно перетнути кордон України у напрямку Молдови, де їх успішно пов'язали.

Родина Софії Ротару: син з невісткою та онуки Соня і Толік
Родина Софії Ротару: син з невісткою та онуки Соня і Толік

Зазначимо, що 28-річний онук співачки - Анатолій Євдокименко, який теж працює у сфері музики - судячи з його соцмереж, таки виїхав з України до Парижа.

Сторіз Анатолія Євдокименка (онука Софії Ротару)
Сторіз Анатолія Євдокименка (онука Софії Ротару)

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Сама Софія Ротару у своїй соціальних мережах більш стримана. Останнім часом вона відреагувала лише на обстріл росіянами міст України (Вінниця та ТРЦ у Кременчуці), де загинули мирні жителі. Зараз співачка знову порушила мовчання, цього разу, щоб бути на одній хвилі з президентом Влаїміром Зеленським та усією Україною. Ротару привітала країну із Днем державності, який ми відзначаємо у 2022 році вперше. Особливих слів підбирати вона не стала – просто констатувала факт.

Сторіз Софії Ротару
Сторіз Софії Ротару

А ось племінниця Софії - Соня Кей була красномовнішою в привітаннях. Вона опублікувала своє фото у вишиванці та побажала нам "швидшої перемоги над орками" .

Сторіз Соні Кей (племінниця Софії Ротару)
Сторіз Соні Кей (племінниця Софії Ротару)

Нагадаємо, що онука Софії Ротару показала груди шанувальникам і похвалилася шикарним обручкою від Tiffany.

Раніше ми повідомляли, що росіяни осквернили легендарну "Одну калину" Софії Ротару своєю мовою - Скрябіна та Океан Ельзи їм мало.

Також стало відомо, що серце Софії Ротару не витримало після обстрілу Вінниці: навіть перейшла українською мовою.