Екссолістка гурту "Время и Стекло" та відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка не так давно розійшлася з Володимиром Дантесом, час від часу тішить шанувальників новими публікаціями з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів підписників

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

28 липня вона оригінально привітала своїх шанувальників з Днем Української Державності та ще раз підкреслила, що вона українка та хоче жити у вільній державі.

З початку війни на Надю звалилося подвійне емоційне навантаження. Як відомо, вона розійшлася з чоловіком та тепер разом з відомим ресторатором Михайлом Кацуріним.

Нещодавно вона показала, як приводить свій емоційний стан до ладу. Вона розповіла, що саме спорт допомагає їй у найважчі моменти її життя. Ті, хто її знає, дивуються, як у складні моменти вона має змогу сконцентруватися на фізичних вправах.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

А з нагоди свята, вона вирішила публікувати оригінальне привітання для підписників.Надя зняла відео, на якому вона у чорній футболці, спереду якої зображено паспорт України та її фото, а на спині напис FREE UKRAINE, який в перекладі з англійської означає вільна Україна.

Підписала відео вона так:

"Сильна. Смілива. Вільна. З Днем державності 💛💙"

До слова, Надя Дорофєєва в ледь помітному купальнику без Кацуріна показала, як приводить до ладу свій моральний стан: "Навіть у найважчі моменти"

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом і у відносинах з Кацуріним "підкотила" до Пивоварова: "Мені так подобається"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва вперше за 5 місяців показала, де ховалася від обстрілів: "Дуже страшно"