Відома українська співачка та акторка, а також колишня солістка гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер, часто публікує для своїх шанувальників яскравий та різний контент.

Кадрами з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 340 тисяч людей, Надія тішить своїх шанувальників. Цього разу в сторіс Надя розмістила досить відверте фото у напівпрозорій блузі і спідниці з високим вирізом.

Надя Мейхер. Фото: скриншот Instagram
Надя Мейхер. Фото: скриншот Instagram

Дизайнерка та чарівниця Надія Мейхер позує у блакитному костюмі - спідниця з високим вирізом та піджак, який прикриває прозору бежеву блузу, крізь яку видно жіночі принади. Жінка знаходиться в полі, та біля напнутого простирадла.

Надія Мейхер. Фото: скриншот Instagram
Надія Мейхер. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нещодавно Надя вирішила також нагадати про свою пристрасть до прекрасного вбрання, та поділилася світлиною у літньому сарафанчику. А також у різноманітному літньому вбранні. Приміром - у чорній спокусливій сукні та капелюшку.

Надія Мейхер. Фото: скриншот Instagram
Надія Мейхер. Фото: скриншот Instagram

Надя вирішила не розміщувати фото у блоги, а поділилася прекрасним у сторіс, де неможливо публічно висловити своє захоплення, так і хейт. Зазвичай фігурою та голосом Надії захоплюються, але після війни, її російські шанувальники імовірно перейшли до нападок, тому припустімо, що красуня вирішила поки не розміщувати свої фото у блозі.

Нагадаємо, ми писали, що Надя Мейхер нагадала про свою нищівну силу жіночності, розстебнувши верхній ґудзик.

Як повідомляв "Знай.ua" Надя Мейхер взяла "під крильце" постраждалих у війні дітей з Маріуполя - закликає українців не бути байдужими.

Також "Знай.ua" інформував, що Надія Мейхер з "ВІА Гри" знайшла у війні найсильнішу близькість до Бога: "Нам потрібні потрясіння".