Український блогер Олег Машуковський подобається фанатам завдяки епатажному образу, сміливості, прямолінійності та почуттю гумору. Крім творчої діяльності в мережах TikTok та instagra, він ще займається візажем, не лише перевтілює зірок, а й сам не проти поекспериментувати з образами

А нещодавно відомий блогер вирішив зайнятися своєю фігурою та показав тренування у спортивній залі. Варто зазначити, що хлопець не втрачав часу та, крім того, що підкачав м'язи й помітно схуд та встиг зіграти українського козака у кліпі Маші Кондратенко "Ванька-встанька".

Олег Машуковський, фото з Instagram
Олег Машуковський, фото з Instagram

На додачу до нової фігури, Олег вирішив змінити зачіску. Якщо раніше всі звикли бачити його зі світлим кучерями, то тепер Олег вирівняв волосся та пофарбувався у темно-каштановий колір.

А довершив свій образ Олег вогняною сорочкою. Варто зазначити, що вона личить Машуковському. Дівчата у коментарях відразу запалали любов'ю до блогера. А також шанувальники написали:

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

"Олежка топчик 🔥🔥🔥 Просто пушечне фото🔥🔥😍"

"Ну, не Рубашка , а вогонь !!!!"

"Оце краснеть💔"

Раніше ми писали про те, що блогер Олег Машуковський оголив торс, щоб вразити шанувальників, але вийшло тільки розгнівати: "Жорстко на *бали"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер із ознаками вагітності соромиться купити тест, а вимагати у Волошина нову сумку - ні: "Я за що маю терпіти?"

Також портал Знай.ua писав, що блогерка Покрещук поряд з трьома темношкірими мачо ледь не захлинулась слиною, мріючи про "заборонене": "1 вранці, 2 в обід..."