21-річна співачка-початківець Люда Білоусова, сценічне ім'я Лілу45 почала свою кар'єру під час локдауну в соціальних мережах Tik Tok та instagram. Починала дівчина з каверів, а потім стала писати власні пісні. Лілу45 пише тексти, наповнені метафорами, не боїться бути відкритою та щирою, розкрити душу перед публікою

Лілу45, скриншот: Instagram
Лілу45, скриншот: Instagram

Про новий альбом співачка повідомила в соціальній мережі instagram.

Вона розмістила фото обкладинки та написала про свої нові пісні так:

"Дуже складний альбом видався, але я не жалкую жодної нервової клітини витраченою на нього. Поки він писався і створювався - я прожила життя, напевно навіть щасливе🤍"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто зазначити, що до цього Лілу45 співала російською мовою, це перші пісні, які вона виконала українською.

Альбом складається з 9 треків, пронизаних війною, серед них є кавер на "Спи собі сама" відомого співака Кузьми Скрябіна та "Світ мене ловив", що завірусився у ТікТокі. Також до нього увійшла пісня, яка була презентована в червні "Танцює зі смертю", у якій Лилу45 виконала рядки гімну України. У альбомі вона має іншу назву "Війна".

У коментарях шанувальники привітали співачку з виходом нового альбому та написали:

"Це дуже круто 🔥🔥🔥 вітаю з альбомом"

"к круто!!! Усі пісні - в саме серденько 🙏🏻❤️❤️❤️❤️❤️"

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська зі сльозами на очах попрощалася з близьким другом, життя якого забрали окупанти: "Моє серце на шматки".

Також наш портал інформував, Арсен Мірзоян розмазав Єфросініну та Полякову по стінці за небажання переходити українською: "Просто закрий нах*й".

Крім того, ми писали, 19-річна донька Олени Кравець із "Кварталу 95" засумнівалася в учителях через одне фото: "Стерто та забуто з історії".