В одному з випусків шоу "Взрослые девочки" співачка Оля Полякова зізналася Маші Єфросініній та всій Україні в тому, що вона брехала про свій вік.

Весь час дівчина називала цифру на 5 років меншу, оскільки колись, коли тільки починалася її хвиля популярності, на вечірці вона сказала журналістам менший вік, щоб її не зацькували за дурні пісеньки.

Зараз усі дізналися, що "Королеві ночі" насправді 43 роки.

Оля Полякова. Фото: скрин відео
Оля Полякова. Фото: скрин відео

Звичайно ж, тепер українців цікавить, чи приховувала подруга Маші Єфросініної ще щось від публіки. Це питання вони й поставили дівчатам. Емоційність Полякової була незрівнянна. Співачка обурилася тим, що її вік так шокував усіх, а українські ЗМІ рознесли цю інформацію під сенсаційними заголовками.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Таке враження, що мені 75 і я весь час зменшувала собі 35 років віку. Прямо у всіх шок стався. Більше нема про що розмовляти... Війна в країні, а Оля Полякова шокувала" , - обурена артистка.

Маша Єфросиніна почала заспокоювати подругу тим, що треба навпаки радіти, адже вона відволікла людей хоч трохи від війни.

"Що ще приховувати? Мені здається, якщо інформація, яку ви про себе розповідаєте, не поранить інших людей, то вона може бути озвучена", - переконана Полякова.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua

Телеведуча поцікавилася, чи не шкодує співачка, що розповіла все-таки правду, на що Оля відповіла, що у Вікіпедії вже 2 роки стоїть її реальний вік, тому вона не зрозуміла, чого всі здивувалися.

Нагадаємо, що Оля Полякова похвалилася , що зі стадіону перейшла виступати в метро.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова не витримала життя з мамою та втекла до Америки: "Знає, як мене дістати".