Відомий український телеведучий та ресторатор Даніель Салем показав, який великий улов дістався воїнам ЗСУ на передовій та посміявся з російських окупантів. Відео він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даніель Салем продовжує нести службу в лавах ЗСУ та докладає всіх сил, щоб на українській землі не залишилося жодного окупанта. У перерві між завданнями телеведучий знаходить час для спілкування з шанувальниками у соцмережах та регулярно радує новими фото та відео.

Даніель Салєм. Фото: скриншот Youtube
Даніель Салєм. Фото: скриншот Youtube

Так цього разу Даніель Салем показав, який улов дістався українським захисникам. На відео бойова машина окупантів вся списана буквами "Z".

Публікація Даніеля Салема. Фото: скрін instagram stories
Публікація Даніеля Салема. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Запитайте у будь-якого байкера! Яка ганьба, коли у вас забрали байк! З такою радістю записував цей сторіс", - підписав кадри Даніель Салем.

Справді, судячи з емоцій телеведучого на відео, вилову всі дуже раді, адже техніка зовні виглядає цілою, а отже після невеликої "українізації" поїде на фронт виганяти окупантів.

"Ей, смердючки. Був ваш - став наш!", - сміючись, коментує відео телеведучий.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даніель Салем поміркував про війну та поділився з українцями важливою мудрістю: "Перемога - це лише півдороги".

Також наш портал інформував, Арсен Мірзоян розмазав Єфросініну та Полякову по стінці за небажання переходити українською: "Просто закрий нах*й".

Крім того, ми писали, 19-річна донька Олени Кравець із "Кварталу 95" засумнівалася в учителях через одне фото: "Стерто та забуто з історії".