Відома акторка серіалу "Школа" та співачка Анна Трінчер постійно спілкується зі своїми шанувальниками. Вона кожного дня розповідає подробиці свого особистого та творчого життя. На її акаунт підписані 1,8 млн шанувальників

Анна Трінчер, скриншот: Instagram
Анна Трінчер, скриншот: Instagram

Як відомо, Анна Трінчер останнім часом переживає через те, що почала набирати вагітна. Їй навіть здавалося, що вона вагітна. Проте після звернення до лікаря вона почала лікування.

А нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі дівчина вирішила нагадати шанувальникам по серіал "Школа". Дівчина розмістила фото та саундтрек з серіалу. Потім вона запитала у підписників, хто передивлявся серіал "Школа". Виявилось, що частина її фанів взагалі не дивилися його й лише збираються його переглянути.

Проте частина фанатів по 20 разі, а той більше передивлялися "Школу". А одна з шанувальниці висловила надія на скору появу 4 частини серіалу.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

А у коментарях підписники висловились стосовно серіалу:

!😭😭😭какое было время🥺🥺🥺🥺 пойду пересмотрю !❤️!

"Я його вже раз 20 передивилась 😂 і всеодно хочу ще подивитись 😂😍 серіал ван лав ❤️ останню серію 3 сезонах подивилась 23.02.2022 😥"

"Аня надіємося на 4 сезон якщо він буде"

Нагадаємо, Анна Трінчер поскаржилась на проблеми зі здоров'ям: "Починаю лікування зі своїм ендокринологом".

До слова, Анна Трінчер задовольнила Михайла Поплавського неймовірними вміннями, той не стримав похвали: "Талант від молока матері".

Раніше ми писали, що Анна Трінчер поділилися з шанувальниками не дуже доброю звісткою, вона так цього чекала: "І саме в той день"