Нещодавно фотосесія Зеленських для журналу VOGUE спричинила скандал у соціальних мережах. Зокрема, користувачі зауважили, чи можна робити такі фото під час війни та їм не сподобалась поза Олени Зеленської на обкладинці видання, користувачі назвали її "не жіночою", "не для перших леді"

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Варто зазначити, що на захист першої леді стали українські зірки, вони у на своїх сторінках в соціальних мережах повторили позу Олени Зеленської та влаштували флешмоб.

Олена Зеленська відповіла на критичні закиди щодо фотосесії в інтерв'ю ВВС.

""Авжеж, я в мирному житті не звикла до надмірної уваги. Але тут в Україні зараз кожен на своєму фронті. Я використовую будь-яку можливість, аби вийти на публіку, поспілкуватися з якомога більшою кількістю людей, щоб розповідати інформацію, правду про Україну. Тому тут не може бути ніяких сентиментів. Це – робота і я мушу її виконувати", – сказала перша леді.

Популярні новини зараз
Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також дружина президента розповіла, що використовує будь-яку можливість, щоб говорити про війну, щоб світ чув Україну.

""Ви знаєте, ще раз повторюся, що використовую будь-яку можливість, щоб говорити про війну. Це була величезна можливість, бо Vogue читають десятки мільйонів людей по усьому світу… І говорити з ними напряму, це був мій обов’язок… Авжеж критика буде завжди. В будь-якому моменті. Але я стою на тому, що краще щось зробити і отримати критику, ніж не робити нічого", – сказала Зеленська..

Нагадаємо, Олена Зеленська впізнала загиблу Лізу з Вінниці, вони вже зустрічалися: "Плачу разом з її близькими."

До слова, Соломія Вітвицька похіхікала з Оленою Зеленською, наче з подружкою, ще й цікаві подробиці випитала: "Чудова робота".

Раніше ми писали, що Перша леді розкрила плани президента? Чи готовий Володимир Зеленський піти на другий термін після війни