Чимало українців, які виїжджають у безпечні місця, відчувають почуття сорому, адже хтось залишається під обстрілами.

Таке ж почуття було у танцюриста та хореографа Євгена Кота з "Танці з зірками", коли він з дружиною Наталією зміг опинитися в безпеці. Про це чоловік розповів у інтерв'ю Григорію Решетнику.

"Я почав їсти сам себе... Мені соромно, що я втік... У нас було 2 дні, ми з Наташею не спілкувалися. Мені було соромно попросити, щоб Наташа приготувала мені поїсти... Я вважав, що я не заслужив такого", - згадує Женя.

Євген Кот, скріншот з відео
Євген Кот, скріншот з відео

Потім це минуло і Кот вирішив займатися волонтерством, він допомагає військовим із автотранспортом. Однак зараз у нього все одно з'являються думки про те, що вступити до лав ЗСУ, як Тарас Тополя чи Андрій Хливнюк.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Мої емоції мене туди звали, чоловічі емоції... Мені потрібно захистити, мені треба допомагати. Цих падлюк потрібно вбивати, але я розумію, що у мене є проблеми зі здоров'ям, які несумісні зі службою. Але якщо буде нагальна потреба піти - я піду. Я навчився стріляти з автомата, з кулемета. Я навіть купив зброю під час війни, у мене є броніжилет, форма та амуніція", - каже танцюрист.

Нагадаємо, що поки Женя Кот із "Танці зі зірками" ковтав пігулки, його дружина Наталія Татаринцева робила зарядку .

Раніше ми повідомляли, що Женя Кот розповів, як дав обіцянку захищати дружину, яка ледь не загинула через отруєння чадним газом.

Також стало відомо, що дружина Жені Кота із "Танці зі зірками" закинула ніжку так, щоб усе було видно: і попу, і "вау".