Тренер шоу "Зважені та щасливі" та колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram та Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування та піклування про себе.

Марина Боржемська опублікувала добірку жахливих знімків горюючих українців, які втратили своїх рідних через жорстокість російських солдатів.

Скріншот із Instagram, Марина Боржемська
Скріншот із Instagram, Марина Боржемська

Артистка зазначила, що найстрашніше, це коли батьки ховають своїх дітей. Вона нагадала, що також мати і тому так глибоко відчуває біль цих людей.

"Моє серце обливається кров'ю. Як мама, як українка я розумію, що кожен переживає ті самі почуття", - поділилася Боржемська.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Жінка побажала загиблим дітка спочиває з миром, а батькам сил, щоб пережити цю жахливу втрату. А ще спортсменка порадила за можливості виїжджати із зон бойових дій задля безпеки малюків та старих людей.

"Наші ЗСУ будуть йти у контрнаступ і ми їм маємо допомогти. Головна допомога - не заважати", - написала Марина Боржемська.

Раніше ми писали про те, що Марина Боржемська зізналася, наскільки в Україні ненавидять своїх переселенців: "Змогли відчути..."

Як повідомляв Знай.ua, Марина Боржемська опинилася на пляжі у всьому білому, говорячи загадками: "Після бурхливої ​​ночі"

Також портал Знай.ua писав, що Горбачова заявила, що напівголий Узєлков може допомогти українцям, але забула, як він образив свою колишню Боржемську: "Аб'юзер"