Майже кожна сім'я мріє про дітей, особливо це стосується тих, кому завести їх важче, ніж решта.

З цією проблемою зіткнувся герой 1 сезону шоу "Холостяк" та суддя проєкту "Танці зі зірками" Макс Чмерковський. Але він із дружиною Пітою зважився на ЕКЗ, про що сама дівчина повідомляла у соцмережах.

Макс Чмерковський з дружиною Питою, фото з сімейного архіву
Макс Чмерковський з дружиною Пітою, фото з сімейного архіву

А танцюрист та хореограф Женя Кот усе ще намагається звести дітей зі своєю дружиною Наталією Татаринцевою. Про це дівчина розповіла Григорію Решетнику у рамках проєкту "Як ти?".

Євген Кот з дружиною фото з instagram
Євген Кот з дружиною фото з instagram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми хотіли дітей і дуже давно плануємо, працюємо над цим... Тут такий удар і це дуже важко. Мені зараз думати про дітей, коли йде війна? Це на мене впало одразу" , - ділиться Наталя.

На той момент красуня включила драматичний фільм про дітей і добре проплакалася. Вона зізнається, що їй так легко завагітніти через її власну історію. Вона працює над цим щомісяця.

"Кожного місяця 2 тижні ти віриш, у тебе натхнення, а потім у тебе 2 тижні депресії. Коли ти розумієш, що ще один місяць і воно не склалося... Але є лікар, який допомагає... Мій чоловік у цьому плані найкращий, він мені каже "Не здавайся", він мене піднімає" , - пояснює Татаринцева.

Наталя Татаринцева, фото: Знай.ua
Наталя Татаринцева, фото: Знай.ua

Через цю розмову Григорій Решетник порушив тему усиновлення, але вже з Євгеном Котом.

"Ми обговорювали це з Наташею ще на початку війни... Ми були в групі блогерів і надійшло повідомлення про те, що маленькі діти залишилися без батьків. Я прийшов додому і запитав, чи бачила дружина. Вона сказала, що вже дзвонила, але дітей вже забрали. Тоді ми не встигли, а зараз ти не можеш цього зробити офіційно. Але ми думали щодо цього багато разів" , - зізнався Євген Кіт.

Нагадаємо, що "колишній" Наді Дорофєєвої Женя Кот згадав, як тікав від ракети і плювався чорним.

Раніше ми повідомляли, що поки Женя Кот із "Танці зі зірками" ковтав пігулки, його дружина Наталія Татаринцева робила зарядку.