Українська співачка, Тіна Кароль активно підтримує Україну. Вона спілкується з шанувальниками в мережі Instagram, розповідає їм подробиці особистого та творчого життя. До речі, її сторінка нараховує 1,8 млн підписників

Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram
Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, співачка Тіна Кароль багато подорожує світом з благодійними концертами на підтримку України. Її концертний графік розписаний майже до кінця осені. З такою інтенсивністю, як зараз, співачка ще не виступала.

29 липня Тіна виступила на стадіоні Ліверпулі перед початком благодійного матчу "Евертон" - "Динамо" та емоційно виконала гімн України.

На ній була ошатна ніжно блакитно-жовта сукня.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Відео вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі в Instagram, а в сторіс іще й запостила кілька світлин із патріотичним фемілі-луком із сином Веніаміном.

Підписала співачка його так:

"Гімн України! Ліверпуль"

У коментарях шанувальники відзначили емоційність виконання Тіни Кароль та написали:

"Потужно до сліз"

"Мурахи і сльози😍 Наша гордість❤️"

"Найкраще виконання гимну ...до мурашок ❤️"

Тіна Кароль, скриншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скриншот: Instagram Stories

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль підкотила до ведучого, навіть не зважаючи на його дівчину: "Неодружений - вільний чоловік"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль повідомила, що її сторінку в Instagram забанили за правду: "Треба сидіти та мовчати?"

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль у важливу дату "зустрінеться" зі своєю армією шанувальників: незважаючи на відстань та війну