Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зірочка серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників свіжими публікаціями та подробицями насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч людей.

Ірина Сопонару вирішила поспілкуватися з численними фоловерами та влаштувала в Insta Stories рубрику питання-відповідь. Зірка розкрила багато моментів із особистого життя.

Ірина Сопонар. Фото: скрін youtube
Ірина Сопонар. Фото: скрін youtube

Наприклад, Ірина зізналася, що зі своїм хлопцем Рисом вона ще не заручилася. А ще поділилася, що досить часто нервує з різних приводів.

Але артистка не могла пропустити цікаве запитання одного шанувальника, який попросив у неї грошей за інтим. Він написав, що може приїхати вже сьогодні і "гідність" в нього пристойна. Зірці було видно профіль цього хлопця і йому, судячи з її відповіді, навіть не було 18 років. Мабуть, він був зовсім маленьким.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вона жартівливо заявила, що в нього ще те місце не виросло. А ще погрозила, що все розповість його мамі і та відбере у хлопця телефон.

"Мама знає, що ти дорослим тьотям пишеш дурниці? Якщо у твою пусту голову ще раз прийде така думка, знай, що я знаю як тебе знайти, розповім батькам і вони заберуть у тебе телефон", - написала Сопонару.

Скріншот із Insta Stories, Ірина Сопонару
Скріншот із Insta Stories, Ірина Сопонару

Раніше ми писали про те, що зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару навчила рухатися "черв'ячком", щоб тебе любили всі: "Дівчата..."

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" знайшла фанатів з росії і передала "привіт" від Притули: "Передайте своїм"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вирішила нагадати про себе, блиснувши зоною декольте і гарненьким личком: "Ось вам "