Український комік, ведучий та шоумен Дядя Жора продовжує ділитися лайфхаками в однойменній рубриці "Лайфхакі від Дяді Жори".

Минулого разу було вирішено проблему дірки в шкарпетках, замалювавши її маркером, дірки як не було. На цей раз шоумен знову дивує шанувальників цікавими порадами.

Дядя Жора, фото: Instagram
Дядя Жора, фото: Instagram

Сьогоднішній лайфхак буде особливо корисним для домогосподарок. Як відкривати локшину та макарони? Як розкрити пачку спагетті так, щоб вони не розсипалися? Дядя Жора відповідає на ці питання дієвим лайфхаком. Потрібно тільки взяти пачку макаронів і добре стукнути по столу і локшина сама вилізе з пачки.

"Все дуже просто. Беремо спагетті і робимо ось так! Проблема вирішена. Використовуйте!", - пише Дядя Жора.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шоумен займається не лише твором лайфхаків, а й волонтерством. Також Дядя Жора записує пісні тощо, щоб залишатися в медіа-просторі.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

"Я так одного разу зробив, сусіди прийшли, запитали, що гупнуло", "Де Антоніо?", - пишуть користувачі у коментарях.

Важко передбачити, що буде раніше. Однак можна помітити, що чоловік не тільки гуморить, а й роздає справді слушні поради.

Нагадаємо, дядя Жора знайшов спосіб продовжити життя дірявих шкарпеток без ниток: "Будь у шоці"

Як повідомляв "Знай.uа", дядя Жора пожартував про труднощі сімейного життя: "Жінка має дві функції..."

Знай.uа писав, дядя Жора перетворився на "хрещеного батька" і вирішив повчити українців життя: "Ніколи не..."