Шанувальники не полишають увагою Максима Галкіна та Аллу Пугачову, їх акаунти нараховують сотні тисяч підписників. Та й сам Максим, який дуже популярний у соціальних мережах, частенько тішить фото з особистого та творчого життя, не забуває про кохану дружину Аллу

Алла Пугачова, фото: Знай.uа
Алла Пугачова, фото: Знай.uа

Як відомо, через свої погляди Алла з Максимом та дітьми були змушені покинути свій замок та виїхати до Ізраїлю. Пізніше вони переїхали в Юрмалу, де теж мають будинок. Проте шанувальники з росії не полишають надії, що Примадонна невдовзі повернеться до дому.

Принаймні такий натяк зробила Пугачова, коли відповідала на питання журналіста в Ізраїлі. На його питання, чи є в планах повернутись до дому, вона відповіла, що так, адже дітям скоро йти в школу.

І ось, в мережі з'явились фото, на яких Гаррі та Ліза показали, як вони готуються до нового навчального року. Щасливі діти зірок позують з новими шкільними портфелями. У Лізи темно-рожевий, а у Гаррі - в темно-сірих кольорах.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Фото підписано так:

"Скоро в школу🕊🕊🕊"

У коментарях деякі підписники написали, що Ліза та Гаррі подорослішали за літо та засумнівалися, що діти продовжать навчання в росії. Шанувальники висловили різні версії, де вони продовжать навчання та написали:

"Только неизвестно в какой стране эта школа будет! Израиль, Латвия,США .............."

"Ребятишки выросли,поменялись молочные зубки на постоянные им везде ХОРОШО там, где мама и папа РЯДОМ ❤️🙌"

Раніше ми писали про те, що Максим Галкін показав без фільтрів природну красу Алли Пугачової: "Їдемо в гості до Лайми"

Як повідомляв Знай.ua, Максим Галкін поцікавився у шанувальників, чи Пугачова схожа на шафу: "Що означає поверніть Аллочку"

Також портал Знай.ua писав, що Алла Пугачова в коротких шортах наробила галасу: "Люди, згадайте скільки їй років"