Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Анна Трінчер 3 серпня відзначає важливу дату - їй виповнюється 21 рік, і як вона зізналася, у її житті є абсолютно все, щоб почувати себе щасливою. За все артистка дякує Богові і своїй коханій мамі, яка її народила.

Скріншот із Instagram, Анна Трінчер
Скріншот із Instagram, Анна Трінчер

Дівчина хотіла написати про особисті досягнення та інше, але в такому зрілому віці їй уже достатньо того, що вона переживає всередині.

"З кожним роком хочется писати все менше і менше, бо тобі достатньо того, що ти відчуваєш в середині 🔥", - зізналася Трінчер.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Мрія співачки нічим не відрізняється від бажань усіх українців – вона хоче мирного неба над головою та перемоги рідної країни. А щоб швидше її наблизити, Анна запропонувала цього дня задонатити їй гроші, які вона потім пожертвує ЗСУ.

"Тільки так ❤️ я помолюсь, попрошу Бога і коли булу задувати свічку обов‘язково це загадаю 🙏🏻" - поділилася артистка.

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер у прозорій білизні показала всі свої гладкі місця і застрибала від радості: "Я сама це бачу?"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер показала сімейні "розбірки" з Волошиним - без матів та "побоїв" не обійшлося: "Знущається"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Трінчер несподівано нагадала шанувальникам про серіал "Школа": "Сподіваємось на 4 сезон"