Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару часто радує шанувальників будь-якими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч людей.

Зараз у Instagram Stories вона потішила себе та всіх інших фотографією з різними видами кави, деякі з яких хтось уже вважає справжнім злочином.

Ірина Сопонару. Фото: скриншот Instagram
Ірина Сопонару. Фото: скриншот Instagram

"Згодні? Якій каві ви надаєте перевагу", - пише Ірина Сопонару.

На знімку цілих сім видів. Перший - натуральний, ароматний, збалансований. Далі колір змінюється у бік білого через додавання молока. І ось тут у гру вступають поціновувачі кави.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Все, що після 4 - злочин", - пишуть вони.

Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories
Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories

До цього вона виставляла публікацію із підтвердженням того, що вона підтримує Україну.

"Неймовірно красива дівчина з ідеальною фігурою", "Як завжди шикарна", "Глибока думка", "За Україну, а сама в Англії", "Чим далі від країни, тим більше патріотизм", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару нагадала італійцям про Україну і показала свого коханого: "I stand with Ukraine"

Як повідомляв "Знай.uа", Ірині Сопонару з "Жіночого кварталу" запропонували інтим за гроші, але та швидко "попустила" хлопцеві: "Розкажу батькам"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песик навчила сексуально облизувати ложку після супу: "Добре, що не куряча ніжка"