Відома співачка міша Романова, справжнє ім'я Наталя Могилець, колишня учасниця групи "ВІА Гра" активно спілкується з шанувальниками. Вона розповідає їм на своїй сторінці подробиці свого особистого та творчого життя, за її сторінкою стежать 523 тисячі підписників

Міша Романова. Фото: скриншот Instagram
Міша Романова. Фото: скриншот Instagram

З нагоди свого дня народження, їй виповнилося 32 роки, вона опублікувала фото топлес, яке присвятила ЗСУ. Світлину вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Позувала дівчина без верхнього вбрання, лише прикрила свої перси нарцисами. Підписала вона його так:

"Сьогодні у мене День Народження☀️І всю свою любов, яку я отримала від всіх людей, які мене вже привітали і будуть вітати, я хочу направити нашим хлопцям ЗСУ, тому що від них сьогодні залежить те, в якій Україні ми будемо жити. Хлопці, дуже дякую Вам за вчора, за сьогодні і за завтра!💛💙🙌🏻"

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Міша Романова, скриншот: Instagram
Міша Романова, скриншот: Instagram

В кінці свого привітання зірка подякувала захисникам Україн за їх віддану роботу та зауважила, що саме від них залежить в якій країні ми будемо жити.

У коментарях шанувальники їй написали:

"З днем ​​народження моє кохання, будь завжди щаслива і кохана ❤️❤️❤️"

"С Днём Рождения цветочек 🥰💋 Пусть все все сбывается , пусть каждый день будет счастливым , светлым , добрым 🙏 Цемаю 💋"

Нагадаємо, головний біль Віри Брежнєвої і "коханка" Меладзе: Еріка Герцег з Віагри, зникла рік тому, знову повернулася

Як повідомляв "Знай.ua", подруга Макса Барських Міша Романова з "ВІА Гри" змінилася до невпізнання: "Обличчя перекроїла"

Знай.ua писав, Заміна Злати Огнєвіч: Міша Романова з "ВІА Гри" показала нову "Холостячку"