Український блогер Олег Машуковський подобається фанатам завдяки епатажному образу, сміливості, прямолінійності та почуттю гумору. Крім творчої діяльності в мережах TikTok та instagram, він ще займається візажем, не лише перевтілює зірок, а й сам не проти поекспериментувати з образами

Олег Машуковський, фото з Instagram
Олег Машуковський, фото з Instagram

Варто зазначити, що Олег не робить заради своїх підписників. Одного разу він тролил сина співачки Ірини Федишин, він приміряв образи різних акторів. А потім він вирішив схуднути та пішов у спортивну залу.

З качалки він почав постити фото на свою сторінку. Багато шанувальників попросили блогера продовжувати постити подібні фото, адже за їхніми словами, це дуже мотивує та надихає. Проте частина скептично поставилась до світлин та заявила, що хлопець просто обливається водою.

А нещодавно він знявся у новому кліпи Маші Кондратенко "Ванька-встанька" та встиг похизуватися у вінтажній сорочці. Проте все це е допомагає йому зібрати омріяний мільйон підписників.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тому у наступному відео він вирішив жартома "прокачати" свою сторінку. Він показав, як непросто це йому вдається, досить важко. відео він підписав так:

"!В мене буде колись 1 мільйон в інсті? 😍"

Шанувальники не залишили питання блогера без відповіді:

"😍💔буде ще більше"

"Буде ,ти прикольний❤️"

Раніше ми писали про те, що блогер Олег Машуковський оголив торс, щоб вразити шанувальників, але вийшло тільки розгнівати: "Жорстко на *бали"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер із ознаками вагітності соромиться купити тест, а вимагати у Волошина нову сумку - ні: "Я за що маю терпіти?"

Також портал Знай.ua писав, що блогерка Покрещук поряд з трьома темношкірими мачо ледь не захлинулась слиною, мріючи про "заборонене": "1 вранці, 2 в обід..."