Шанувальники не полишають увагою Максима Галкіна та Аллу Пугачову, їх акаунти нараховують сотні тисяч підписників. Та й сам Максим, який дуже популярний у соціальних мережах, частенько тішить фото з особистого та творчого життя, не забуває про кохану дружину Аллу

Ліза Галкіна. Фото: скрин instagram
Ліза Галкіна. Фото: скрин instagram

Варто зазначити, що діти зірок, Гаррі та Ліза не менш популярні, ніж їх батьки. У дітей є власний блог, який називається ELIZAVETA GALKINA_GARRI GALKIN особистий блог. Хто саме веде його невідомо, можливо самі шанувальники. На ньому від імені дітей публікують новини зіркової сім'ї, він нараховує 82,2 тисячі підписників.

Як відомо, через свої погляди Алла з Максимом та дітьми були змушені покинути свій замок та виїхати до Ізраїлю. Пізніше вони переїхали в Юрмалу, де теж мають будинок. Проте шанувальники з росії не полишають надії, що Примадонна невдовзі повернеться до дому.

Варто зазначити, що у Юрмалі Галкін має власний город, на якому для своїх вирощує огірки, кабачки та інші сезоні овочі. Гуморист показував в мережі, якими плодами балує кохану дружину.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

А нещодавно на акаутні дітей з'явилось спільне тепле сімейне фото Гаррі, Лізи, Алли та Максима. На фото видно як діти підросли, а Алла навпаки,Ю помолодшала, її чоловік Галкін став мужнішим. Фото підписано:

"Щасливі разом"

у коментарях шанувальники написали:

"Будьте здоровы и счастливы! Живите там, где вам комфортно!😍😍😍"

"Вот и хорошо, богаты, поэтому легче жить и радоваться"

Раніше ми писали про те, що Максим Галкін показав без фільтрів природну красу Алли Пугачової: "Їдемо в гості до Лайми"

Як повідомляв Знай.ua, Максим Галкін поцікавився у шанувальників, чи Пугачова схожа на шафу: "Що означає поверніть Аллочку"

Також портал Знай.ua писав, що Алла Пугачова в коротких шортах наробила галасу: "Люди, згадайте скільки їй років"