Відома українська акторка та телеведуча Ольга Сумська постійно на зв'язку з великою армією шанувальників. Вона ділиться з ними різними новинами з особистого та професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч підписників

Ольга Сумська. Фото: скриншот Instagram
Ольга Сумська. Фото: скриншот Instagram

Нещодавно акторка пригадала юні роки.Ольга опублікувала в сторіс архівне фото, на якому вона юна, 16 річна дівчина грає свою першу роль. Фото підписано так:

"1983 рік, перша роль у кіно"

Як відомо, починала свій шлях у кіно тоді молода акторка Ольга сумська з ролі в фільмі "Вечори на хуторі біля Диканькі". Тоді їй дісталася роль Панночки та музи письменника Гоголя. З теплом акторка поділилася з шанувальниками чорно-білим фото зі знімального майданчика.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

На фото, красуня стоїть в автентичній сукні із класичною зачіскою. її образ відразу полюбився глядачам. Якось Ольга розповідала, що завжди згадує про цей епізод зі свого життя на свято Івана-Купала.

"Перша роль в кіно, милі серцю спогади. Я тоді зіграла Панночку, музу Гоголя і доньку Сотника практично без проб. А привела мене до режисера Юрія Ткаченка –16-літню дівчинку – моя сестра Наталя,за що їй дуже вдячна. В цих епізодах справжній дух купальського свята, неймовірна атмосфера", – йдеться в дописі.

Ольга Сумська, скриншот: Instagram Stories
Ольга Сумська, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Ольга Сумська влаштувала фотосесію на тлі зруйнованих будинків, щоб підняти українцям бойовий дух: "Ми вистоїмо".

Раніше ми писали, що Ольга Сумська, Андрій Бєдняков, Алан Бадоєв: українські зірки, які втратили найближчих людей під час війни.

До слова, Ольга Сумська помітила дещо важливе, виступаючи з перед українськими воїнами: "Господи..."