Григорій Решетник - відомий український телеведучий, який виступає головною особою романтичних шоу "Холостяк" та "Холостячка".
В прошлом году на телеканале СТБ вышел 10 сезон "Україна має талант. 30 років Незалежності". Мужчина, конечно же, сменил предательницу Оксану Марченко, Дмитрия Танковича и других.

Григорій Решетник. Фото: скрін youtube
Григорій Решетник. Фото: скрін youtube

"Рівно рік тому. Ми обов'язково повернемося в новому форматі "ЗСУ має Талант", - пише Григорій Решетник у публікації.

На відео він спочатку трохи танцює, біля нього знаходиться ведуча бекстейджа Jerry Heil. А потім у кадрі з'являється Сергій Притула, який зараз є одним із головних волонтерів країни. Але! Потім до них підійшли танцюрист Женя Кіт, щоб зробити кілька спільних знімків, Ксенія Мішина та Руслана Лижичко.

Григорій Решетник, фото з Instagram
Григорій Решетник, фото з Instagram

"Чекаємо з нетерпінням", "Все буде добре, Гришу, обов'язково повернетеся", "Гриша! Так ще й під мою улюблену пісню!", "Дуже хочу бачити такі ж танці, такі ж усмішки, таку вже радість після НАШОЇ ПЕРЕМОГИ", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Григорій Решетник побратався з Артемом Пивоваровим і зізнався за що його розпирає гордість: "Комбо талановитих людей"

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", ведучий "Холостяка" Григорій Решетник люто виступив "проти" всього російськомовного: "Нехай перекладачами користуються"

Знай.ua писав, Григорій Решетник готовий віддати "Холостяка" Алекса Топольського українкам "на поживу": навіть війна не стала на заваді