Наташа Корольова - відома українська виконавиця, яку тепер соромно називати такою через її позицію щодо війни проти російської федерації.

Її чоловік Сергій Глушко (Тарзан) підтримує рашистські війська, тоді як жінка мовчазно йому підтакує.

Наташа Корольова. Фото: скрін youtube
Наташа Корольова. Фото: скрін youtube

А зараз з'явилася, для когось несподівана, інформація щодо її старшої сестри Ірини Осауленко. Вона, як повідомляється, добрий приклад, як не продатись Москві. Наталці Корольової повчитися б у неї...

"Як і Наташа, Іра теж із Києва. У молодості старша сестра Корольової стала першою поп-зіркою незалежної України під псевдонімом Руся чи Ірина Бистрик. Але в нульових вона закінчила свою кар'єру і переїхала до Сполучених Штатів Америки. На відміну від молодшої сестри, Руся не продалася російській владі", - повідомляє автор відео.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нaташа Корольова. Фото: YouTube
Нaташа Корольова. Фото: YouTube

Її останні гастролі в Україні відбулися аж 1998 року. За кілька років до цього вона вже відлітала до Канади, де мешкала там кілька років. Не без причини. Кар'єру Ірина проміняла на сина Володимира, якому від народження поставили діагноз ДЦП. Коли первісток загинув, вона довго не могла прийти до тями і їй порадили завести другу дитину.

Зараз із чоловіком Костянтином Осауленком вони живуть у Майамі, США. У них двоє дітей, син Матвій – 2004 року народження, у якого у чотири роки діагностували аутизм, та Софія (на два роки молодше).

@korhorush

♬ Не стій під вікном - Руся

Нагадаємо, Наташа Корольова "продала" свою голу попу через загибель Юри Шатунова: "Якщо вже зашкваритися, то на повну"

Як повідомляв "Знай.uа", Наташа Корольова блиснула "п'ятою точкою" в дивній позі і без білизни: "Позитивні емоції"

Знай.ua писав, чоловік Корольової Тарзан насмішив американців китайцями: "Заклейте Байдену рот"