Голлівудська ікона Джонні Депп був зображений як король Людовік XV з його майбутнього фільму. Це перша роль, яку він отримав з того часу, як виграв справу про наклеп проти колишньої дружини Ембер Херд.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «DailyStar»

На новому зображенні 59-річний актор постав із зав'язаними очима і у вінтажній світлій перуці. Він входить у роль монарха 18-го століття.

На фотографії, випущеній французькою компанією Why Not Productions, ікона Голлівуду зображена в царському вбранні, з помітно блідим відтінком шкіри та почервонілими губами.

Джонні Депп у ролі короля Людовіка XV (Зображення Why Not Productions)
Джонні Депп у ролі короля Людовіка XV (Зображення Why Not Productions)

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Французька актриса Майвен Ле Беско грає головну роль, вона також є режисером фільму, в якому розповідається про молоду жінку з робітничого класу, яка піднімається соціальною ієрархією Парижа і зрештою стає коханкою короля Людовіка XV.

Зйомки майбутньої історичної драми почалися у липні у багатьох французьких містах, включаючи Париж та Версаль.

Серед додаткових акторів – Бенджамін Лаверн, П'єр Рішар, Мелвіль Пупо, Ноемі Львівські, Паскаль Греггорі та Індія Волос.

Джонні Депп , кадр з фільму
Джонні Депп , кадр з фільму

Це перший фільм Джонні Деппа французькою мовою, який має бути випущений у 2023 році.

"Жанна дю Баррі" знаменує собою першу велику акторську роль зірки "Піратів Карибського моря" за три роки з того часу, як він знявся в незалежному фільмі 2020 року "Мінамата".

Його підтверджене повернення до Голлівуду відбулося лише через два місяці після того, як він виграв судову справу проти Ембер Херд.

Як раніше повідомляв портал "Знай", апеляція Ембер Херд про неправильний судовий розгляд у справі Джонні Деппа відхилена суддею.

Нагадаємо, Дісней відновив репутацію Джонні Деппа.