Алекс Топольський - новий головний герой найромантичнішого шоу "Холостяк" і успішний бізнесмен. Через війну з росією прем'єру навесні скасували і показ зовсім був під великим питанням, але нещодавно продюсери заявили, що все ж таки планують випустити 12-й сезон восени 2022 року.

Алекс Топольський вийшов на зв'язок після довгого "відпочинку" від соціальних мереж. У його Instagram з'явився пост, в якому він пояснив, де так довго блукав. Остання "вісточка" від чоловіка була у квітні місяці.

Алекс Топольський, фото з Instagram
Алекс Топольський, фото з Instagram

Перше, на що варто звернути увагу – Топольський написав пост українською мовою та заявив, що тепер так буде завжди. Чоловік відразу зазначив, що може припускатися помилок, але зупинятися не хоче, для нього важливо зараз говорити і писати рідною мовою.

"Культура, цінності, традиції - те, що у нас ніколи не відібрати, як би цього не хотів ворог. Ми сильні і зможемо все", - додав Топольський.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

Алекс повідомив, що весь цей час працював, тож соціальні мережі пішли на другий план. Чим саме він займався – не уточнив, швидше за все бізнесом. Також чоловік закликав інших не забувати, що війна з окупантами продовжується, тому треба допомагати один одному.

"У надскладні для країни часи важливо залишатися єдиними та робити добро щодня. Допомагати тим, хто цього потребує, підтримувати близьких та рідних, країну, армію", - написав герой шоу.

Раніше ми писали про те, що Холостяка з Топольським не буде? Григорій Решетник запропонував роль серцеїда Клопотенка: "Цілуватимуся з Юлею"

Як повідомляв Знай.ua, Григорій Решетник готовий віддати "Холостяка" Алекса Топольського українкам "на поживу": навіть війна не стала на заваді

Також портал Знай.ua писав, що Григорій Решетник розповів про новий сезон шоу "Холостяк": Алекс Топольський вже не в моді, тепер лише військові