Українська телеведуча шоу "Все буде добре", "Неймовірна правда про зірок" Надія Матвєєва часто ділиться будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 500 тисяч людей.

Якось нещодавно вона ділилася роликом, у якому пояснюється, чому рашисти бомбять українські житлові будинки, лікарні, школи та храми замість військових об'єктів. Громадянські об'єкти обстрілювалися у 60 разів частіше.

Надія Матвєєва, фото: Instagram
Надія Матвєєва, фото: Instagram

"Кожен, хто зараз має можливість працювати і допомагати, щодня дякує нашим захисникам за можливість це робити. Скорішої Перемоги. Слава Україні!", - пише Надія Матвєєва в новій публікації.

На знімку вона постала, мабуть, у косметичному салоні, бо на тлі видно крісло та кілька баночок із фарбою різних кольорів. Хоча зміни на обличчі та голові Надії помітити складно.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Надія Матвєєва, скріншот з відео
Надія Матвєєва, скріншот з відео

"Моя сім'я не відмовилася б від допомоги придуктами...", "Тримаємося і віримо в Україну, і нашим ЗСУ", "Я кондитер із Харкова, але зараз через війну я переїхала до Івано-Франківської області. Я з 10 років займаюся випічкою і вже не уявляю свого життя без цього", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надія Матвєєва допоможе українцям знову повірити у мрії, незважаючи на війну та окупантів: "Вони гріють душу"

Як повідомляв "Знай.uа", ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва пояснила, чому на війні страждають лікарні та школи

Знай.ua писав, Надія Матвєєва поділилася рецептом домашнього морозива зі згущеного молока: смак нагадає безтурботне дитинство